Donatori

Darovanje do 2% od ukupnog prihoda-dohodka

Rashodi darovanja do 2% od svote koju čine ostvareni prihodi (za pravne osobe), odnosno dohodak (za fizičke osobe) u predhodnoj godini, porezno su priznati trošak prema

ako se daruju, između ostalog, u humanitarne svrhe, odnosno udrugama koje navedene djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima. Dokument o darovanju ne smije imati elemente protuučinbe, po čemu se razlikuje od ugovora o sponzorstvu.

KAKO NAM JOŠ MOŽETE POMOĆI?

Jedan od načina je donacija putem trajnih naloga u malim, ali stalnim mjesečnim iznosima, koji Vas neće financijski opteretiti, a nama će pomoći u radu i širenju programa namijenjenih osobama s paraplegijom i tetraplegijom. I najmanji prilozi su za nas veliki i značajni.

U svojoj banci otvorite trajni nalog na iznos koji želite (npr. 10, 20 ili 50 kn), a kojeg će banka svaki mjesec proslijediti na žiro-račun HUPT-a, bez bilo kakvog Vašeg daljnjeg angažmana. Trajni nalog možete zatvoriti kad god želite.

Želite li da Vaše ime/naziv poduzeća upišemo na popis donatora koji se nalazi na web stranici, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Za otvaranje trajnog naloga potrebni su Vam slijedeći podaci:

NAZIV: HRVATSKA UDRUGA PARAPLEGIČARA I TETRAPLEGIČARA (HUPT)
ADRESA: Varićakova ul. 20, 10010 Zagreb-Sloboština
OIB: 24105496418
MATIČNI BROJ UDRUGE: 1441370
ŽIRO RAČUN: HR5323600001101528797
VAŠ BROJ RAČUNA
SVRHA UPLATE: donacija
ROK VAŽENJA TRAJNOG NALOGA: do opoziva

Print Friendly, PDF & Email