Kategorija: Spin Asistent +

Podijeli

Objavljeno: 14 travnja, 2017Kategorija: Spin Asistent +

Podijeli

Srodne objave

Svečanost dodjele ugovora povodom početka provedbe projekata u okviru ESF natječaja „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“ održana je 6. travnja 2017. godine u Plaza Event Centru u Zagrebu.

Ugovore su uručili predsjednik Vlade Andrej Plenković, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić i ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić, a svečanosti je prisustvovala i pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak. Ugovor u ime HUPT-a preuzele su predsjednica udruge Manda Knežević i voditeljica projekta Spin Asistent + Petra Donevski.

Ukupna vrijednost cjelokupnog natječaja dodjele bespovratnih sredstava iznosi 115 milijuna kn, a sufinanciran je iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Provedbom projekta Spin Asistent +, kroz zapošljavanje 17 osobnih asistenata, unaprjedit će se kvaliteta života naših 17 članova-korisnika s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, kao i doprinijeti jačem socijalnom uključivanju u lokalnoj zajednici.