Kategorija: Vijesti

Podijeli

Objavljeno: 13 travnja, 2016Kategorija: Vijesti

Podijeli

Srodne objave

HUPT, kao i proteklih godina, organizira Radni vikend i skupštinu. Datum održavanja izborne skupštine i Radnog vikenda je od 20. do 22. svibnja 2016. godine u Minervi u Varaždinskim Toplicama.

Radni vikend započeti će u petak s održavanjem izborne skupštine u 17 sati. U subotu će biti uvodna predavanja, preostalo vrijeme raditi će se u radionicama. U nedjelju bi prezentirali zaključke te bi nakon ručka bio povratak kućama. Ovogodišnja tema Radnog vikenda je Civilno društvo i odgovornost pojedinca.

U drugome dijelu subote održat ćemo radionice posvećene samostalnosti osoba sa spinalnim ozljedama: vještinama dnevnih aktivnosti o kojima ovisi uključivanje u život nakon rehabilitacije. Biti će radionica o pravilnom korištenju pomagala za svakodnevni život: dizalica, transfer daska te praktični dio: transferi, okretanje u postelji, oblačenje, korištenje toaleta, radionica o skrbi o vlastitom tijelu, socijalnoj skrbi i drugo. Planiramo također forum spinalno ozlijeđenih: iskustvo u rehabilitaciji – Slovenija, Crna Gora i Hrvatska.

Radi osiguranja smještaja članova i pratnji u ovome je trenutku, važno nam je znati broj sudionika.
Zato molimo sve one koji planiraju doći na Radni vikend i delegate Skupštine da se prijave za sudjelovanje.

Molimo sve zainteresirane da se prijave odmah putem linka http://goo.gl/forms/fR8MxYKdpD ili telefonom
na 01/38 31 195, a najkasnije do 22. IV 2016, radi rezervacije hotelskog smještaja.