Podijeli

Objavljeno: 27 listopada, 2022Kategorija: Osnazeni i ukljuceni

Podijeli

Srodne objave

U četvrtak, 27. listopada 2022. okupio se naš tim za psihosocijalna savjetovanja i krenuo do članova u Karlovačkoj županiji. Psihosavjetovanje i peer podrška naših volontera pružana je trima korisnicima, a dogovoreno je i jedno online individualno psihološko savjetovanje. Za prvi posjet je bilo važno da se upoznamo te da korisnici odluče na koji način bi željeli iskoristiti ponuđeno psihološko savjetovanje. U razgovoru s volonterima na povratku u poslijepodnevnim satima, predloženo je da se korisnicima ponudi online grupno psihološko savjetovanje s nadom da će možda oni koji nisu mogli sudjelovati uživo biti u mogućnosti pridružiti se online.

Pozivaju svi članovi s područja Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije da nam se pridruže u ovoj aktivnosti i iskoriste priliku za savjetovanje sa stručnim timom – kako individualno, s našom psihologinjom, tako i grupno s peer counselorima, osobama sa spinalnom ozlijedom.!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara.

Stajališta izražena na ovoj mrežnoj stranici isključiva su odgovornost Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr